Xevi Salvador - Preparació Física / Readaptació -

Xevi Salvador - Preparació Física / Readaptació -

Entrenador Personal
0

Optimitza el teu rendiment www.xevisaja.com

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Actualment està finalitzant el Màster en Alt Rendiment d’esports col·lectius. A nivell professional destaquem que ha treballat al departament de Ciències de l’Esport de l’Acadèmia Sánchez-Casal com a preparador físic i també ha coordinat i dirigit diferents campus i activitats esportives com ara la secció Escola Esportiva del GEIEG. A més, és el fundador d’un centre d’entrenament i readaptació esportiva a la Bisbal d’Empordà (www.xevisaja.com). Des de fa uns anys està vinculat amb el Club Handbol Bordils com a entrenador d’equips formatius (des de la emporada 2009-2010 fins la 2012-2013), com a segon entrenador de l’equip sènior que milita a Divisió d’Honor Plata (des de la temporada 2013-2014) i com a responsable de la preparació física del club (des de la temporada 2013-2014). Actualment compagina la seva activitat professional amb la docència universitària a EUSES, com a professor de Toeria de l'Entrenament 2.
  • La Bisbal d'Empordà, España
  • Exp: 4 años
  • Desde €30,00

Métodos de pago

Directo al entrenador

Efectiu (Un cop realitzat el servei).

Dirección

Avinguda Josep Irla, 17100 La Bisbal d'Empordà, Girona, España

Planes de Precios


Els programes d'entrenament a distància són personalitzats i adaptats a les necessitat individuals de cada esportista. Es realitzar un seguiment setmanal per controlar l'entrenament i adaptar les càrregues a les sensacions dels esportistes.


Running Tenis Otras Actividades

L'objectiu d'aquest entrenament és el de potenciar i estabilitzar la zona lesionada. Es treballa conjuntament amb la supervisió i control dels fisioterapeutes que porten el tractament de l'esportista. La finalitat principal és la d'optimitzar el retorn a la competició dels esportistes. Les sessions són d'una hora, hores convingudes.


Running Tenis Otras Actividades

Valoraciones de usuarios (0)

Este entrenador aún no tiene ninguna valoración. Puedes dejar tu valoración si has contratado un servicio de este entrenador.